"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha

luni, 5 noiembrie 2007

Grafologia

Scrisul tau te poate da de gol !!! Dintr-o analiza grafologica se pot obtine aproximativ 400 de trasaturi de personalitate ( asta pentru un specializat ), dar cu o scurta privire aruncata chiar si de un amator se va putea distinge in jur de 100 de trasaturi de personalitate.
Daca scrii repede si inegal ca inaltime, faci cozile lungi la litere inseamna ca gandesti mult si cu pasiune, dar daca scrisul tau mai este si spatios si ferm inseamna ca esti ambitios.Atunci cand vedem la o persoana un scris egal si cu margini egale si indesat oarecum il vom cataloga ca fiind un tip prvazator si econom, iar un avar va lasa foarte putin loc intre randuri, alineatele foarte stramte iar scrisul pare a fi inghesuit. Cand scrisul este egal, literele bine formate si inchise cu alineate respectate, bine definite, scris care da impresia de frumos, lizibil, aproape "pictat" inseamna ca insul este foarte pedant, minutios, atent la detalii si estet. Cei care au tendinta de a micsora literele, mai ales majusculele sunt lacomi. Pe cei sensibili si amabili, buni, ii intalnim la cei cu scrisul rotunjit si usor inclinat, iar scrierea unghiulara ii arata pe cei insensibili, egoisti. Scrisul se inclinat spre stanga ii sugereaza pe cei introvertiti si pe curajosi, cel inclinat spre dreapta - pe cei extrovertiti, iar scrisul drept ii descopera pe individualisti, chiar singuratici in unele cazuri, iar daca scrisul este ferm dovedeste insensibilitate. Cei care prefera scrisul cu linii excesive si litere cu marime, i-ul este evidentiat si marit sunt foarte entuziasti. Scrisul urcand in pagina arata increderea in viitor, cel drept, linear arata constanta in gandire, conservatorism, iar cel care coboara denota pesimismori negativism ( aceste ultime trasaturi nu sunt neaparat definitorii, ele se pot modifica in functie de starea persoanei ).Felul cum te semnezi are un impact enorm asupra ta. Daca semnatura ta este ascendenta si o subliniezi inseamna ca esti foarte ambitios, iar daca te semnezi mereu înclinat în sus garantează că priveşti mereu spre viitor. Cei care îşi semnează numele drept trăiesc foarte mult în prezent, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, dar semnătura înclinată uşor în sus sugerează o abordare mai strategică. Semnătura înclinată în jos sugerează că priveşti înapoi tot timpul şi că trăieşti în trecut.
Daca incepi mereu semnătura cu o linie apăsată în sus şi o termini cu o linie apăsată în sus inseamna că şansele tale vor avea mereu o tendinţă ascendentă. Acest lucru este important în special dacă îţi conduci propria afacere sau daca ai o functie de conducere, iar daca iti inchei semnătura cu o linie descendentă ai putine sanse de a avansa sau sansele sunt mici in a avea afaceri super profitabile. Conteaza foarte mult cate linii ai in semnatura spunandu-se ca un anumit numar de linii iti poate aduce mult noroc. Daca scrii linia la t şi pui punctul pe i inseamna ca esti capabil sa desfasori proiecte de avengura, iar daca literele nu sunt bine formate (o, a, g....) inseamna ca esti risipitor.Daca semnatura ta este incercuita de jur imprejur inseamna ca iti e greu sa te faci respectat si iti este greu sa te impui fiind usor instabil, nehotarat.

Va urma.................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu