"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha

sâmbătă, 20 martie 2010

David Bruce Hughes - 2012 Singularitatea din Matrice

In acest filmulet nu este vorba doar despre 2012, cat mai ales despre Sine, despre ce conteaza in aceasta lume.... merita vazut pana la capat.


http://www.aum.ro/video/filme/david-bruce---2012-singularitatea-in-matrice.html


Acest David Bruce Hughes (se spune ca....) este unul dintre cei mai mari cunoscători ale învăţăturilor ezoterice şi ştiinţei înălţării Conştiinţei din ziua de astăzi. El este de asemeni şi un autor, astrolog Vedic şi compozitor cu numeroase CD-uri şi cărţi dedicate vieţii spirituale. Şi-a petrecut peste 30 de ani la picioarele guru-ului său, studiind înţelepciunile vedice în unele din cele mai sacre locuri de pelerinaj din India. Este de asemeni un profesor învăţător maestru spiritual şi un prezentator al unor fascinante conferinţe peste tot în lume.

Un comentariu:

  1. Cine spune ca e cel mai mare cunoscator...? Toti se autodefinesc astfel. O autentica invatatura esoterica preda trei principii fundamentale ale inaltarii spirituale: - anihilare buddhista sau lepadarea de sine/Isus/; - sahaya maythuna pozitiva/a doua nastere/ si - sacrificiul ptr. umanitate /caritate dezinteresata/ cu toata didactica aferenta. Restul, teorii gaunoase.
    Iustina

    RăspundețiȘtergere